werken met JASZ

Waarom bouwen met JASZ?

JASZ staat voor Judit Annamária Szalai en is meer dan mijn initialen. Ik bied u graag een warme jas op maat: comfortabele, goede gebouwen en ruimtes die u met plezier gebruikt.  

Ik ben een architect met een groot inlevingsvermogen en vele jaren ervaring. U krijgt van mij de beste oplossing voor een optimaal gebruik van uw budget.

Ik geloof in het creëren van tijdloze, aangename en slimme gebouwen. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van een concept dat aan uw behoefte, uw verlangens en uw budget voldoet. Maar mijn interesse gaat verder dan een conceptueel ontwerp. De uitdaging is ook de organisatie, planning en het maken van een realiseerbaar project speciaal voor u. 

Bij mij staat persoonlijke aanpak hoog in het vaandel!

architect Rotterdam JASZ

DIENSTEN:

  • ontwerpen 
  • visualisaties van verschillende modellen
  • hulp bij het maken van keuzes
  • vergunningen regelen
  • ondersteuning bij het vinden van de juiste aannemer
  • begeleiden uitvoering
  • Allereerst een kosteloze persoonlijke kennismaking om een gevoel te krijgen!

⇒ Neem gerust contact op voor advies of een offerte.  


WERKMETHODE

Om vanuit een eerste idee te komen tot een ontwerp en uiteindelijk tot het gebouwde eindresultaat zal er een heel proces moeten worden doorlopen. Hierbij kan ik u veel zorgen uit handen nemen en u veel tijd en geld besparen door onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:

1- ONTWERP MAKEN EN VISUALISEREN

Laat u verrassen met een bijzonder ontwerp! Door middel van 3d visualisaties laat ik u zien wat er nog meer kan. Door de kwaliteiten maximaal te benutten en mooie elementen toe te voegen versterken we uw woongenot. Daarbij worden alle kansen benut om, met commercieel bewustzijn tot een tijdloos, aangenaam en slim gebouw te komen. Gewoon waar u optimaal plezier aan beleeft. Vaak kan een serie modellen worden gemaakt. U kunt hiermee goed overzien wat de consequenties zijn van uw keuzes en wat andere oplossingen kunnen zijn.

2- AANVRAGEN VAN DE NODIGE VERGUNNINGEN

De nodige vergunningsaanvraag wordt aan de hand van mijn technische tekeningen voor u geregeld. Ik ben thuis in de regelgeving binnen de bouw en zal al vanaf het begin rekening houden met die regelgeving. Ik ga namens of met u persoonlijk in gesprek met gemeenteambtenaren. Dit voorkomt lange procedures of onaangename verassingen. Alle constructieve en installatietechnische berekeningen die hierbij vereist zijn neem ik hierin mee. Ik help u graag met het vinden van aannemers en specialisten en ondersteun ik u bij het beoordelen van offertes.

3- ONDERSTEUNING BIJ DE UITVOERING

Door de jaren heen heb ik samenwerking ontwikkeld met een aantal betrouwbare aannemers, die voor een reële prijs uw bouwplan realiseren.  

ARCHITECT ROTTERDAM

⇒ Lees hier meer over werken met een architect in Rotterdam.