review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Average rating:  
 9 reviews
 by Margaux en Jonathan
Mooie verbouwing jaren 50 woning

Judit heeft onze jaren 50 woning op een buitengewone manier getransformeerd. Haar creatieve visie en aandacht voor detail hebben een perfecte balans gevonden tussen moderniteit en behoud van de karakteristieke elementen. Haar toewijding aan het project en haar vermogen om onze wensen te integreren, maakten de samenwerking uiterst plezierig. We zijn nu trotse eigenaars van een prachtig gerenoveerd huis. Judit stond altijd klaar als we vragen hadden en heeft ons heel goed begeleid tijdens de verbouwing. We zijn ontzettend dankbaar voor haar deskundigheid en bevelen haar ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een getalenteerde architect met een frisse benadering.

 by dieneke robben schouten
Dakopbouw Katendrecht

Judit heeft voor ons het ontwerp gemaakt voor de dakopbouw en daarmee hebben we niet alleen meer ruimte gecreëerd maar is het aanzicht van ons huis ook heel mooi. Judit heeft daarnaast ook de indeling van het interieur getekend en geholpen bij de materiaalkeuze. We zijn heel blij met het resultaat.

 by Will Crowcombe
Barn Conversion

We hired Judit as the architect for a barn conversion project. Before hiring Judit we had a clear view on how we were going to perform the conversion, however Judit came with really original ideas which have led to stunning results which was well beyond our original expectations. The build itself has been complicated due to the fact the build had been heavily modified on multiple occasions over the last 100years but with Judit’s attention to detail the planning application process for us was straight forward.

 by Eddy van Wuyckhuyse

Judit is een vindingrijk architect die heel graag met je meedenkt en advies geeft. Ze geeft goede inzichten over de (on)mogelijkheden en werkt van hieruit naar ruimtes die precies voldoen aan je woonwensen.

 by Sacha Koggel
Herontwerp en verbouwing bungalow

Judit is een zeer creatief architect. Ze heeft een nieuwe, meer logische indeling voor onze woning gemaakt. Een jaren 60 bungalow. Ze heeft veel materiaalkennis en probeert continu mee te denken in het hele proces.

 by Jolanda en Han
Volledige reconstructie bgg

Judit heeft voor ons een prima ontwerp gemaakt. Ze heeft voor ons ook aannemers gezocht en de vergunningsaanvraag geregeld. Dat was een grote zorg minder. Verder heeft ze ons ook geadviseerd omtrent inrichting en verlichting en heeft daarbij goed met ons meegedacht.

 by M Cziria-Granneman
Ontwerp ombouw garage naar studio

We hebben Judith gevraagd om voor ons opties te ontwerpen. Onze garage wordt omgebouwd tot een studio en Judith heeft voor ons snel mooie ontwerpen kunnen maken. Ook heeft zij met de gemeente contact voor ons opgenomen ivm vergunningen. Ze heeft ons hierbij ontzorgt. Erg fijn om mee samen te werken en communicatie is prettig!

 by Bibiane Blijswijk
Ontwerp voor woning samenvoeging

Wij hebben aan Jasz Architect een studieschets gevraagd hoe onze woningen kunnen worden ingedeeld na samenvoeging. Voordat we onze bouwaanvraag indienden wilden we graag inzichtelijk hebben hoe het eruit zal gaan zien. Verder hebben we ook gevraagd om haar idee te schetsen. Judit was snel beschikbaar en communiceerde makkelijk. Je kon in gesprekken merken dat ze al veel ervaring heeft. Haar schetsen gaven ons een heel goed beeld en vertrouwen in de verbouwing. Haar eigen idee was waanzinnig! Daarvoor zijn wij haar heel dankbaar.

 by Ákos Riemesch
Ontwerptekeningen en omgevingsvergunning aangevraagd

Judit heeft voor ons de ontwerptekeningen gemaakt voor een uitbreiding in ons appartement in A'dam. tevens heeft zij de omgevingsvergunning aangevraagd voor ons bij de gemeente. Judit is heel fijn om mee samen te werken, Ze doet net een beetje extra voor haar klanten en is erg toegewijd. Ook heel sterk in het communiceren onderling.