review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Average rating:  
 6 reviews
by Eddy van Wuyckhuyse on JASZ Ontwerp | Bouwadvies

Judit is een vindingrijk architect die heel graag met je meedenkt en advies geeft. Ze geeft goede inzichten over de (on)mogelijkheden en werkt van hieruit naar ruimtes die precies voldoen aan je woonwensen.

by Sacha Koggel on JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Herontwerp en verbouwing bungalow

Judit is een zeer creatief architect. Ze heeft een nieuwe, meer logische indeling voor onze woning gemaakt. Een jaren 60 bungalow. Ze heeft veel materiaalkennis en probeert continu mee te denken in het hele proces.

by Jolanda en Han on JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Volledige reconstructie bgg

Judit heeft voor ons een prima ontwerp gemaakt. Ze heeft voor ons ook aannemers gezocht en de vergunningsaanvraag geregeld. Dat was een grote zorg minder. Verder heeft ze ons ook geadviseerd omtrent inrichting en verlichting en heeft daarbij goed met ons meegedacht.

by M Cziria-Granneman on JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Ontwerp ombouw garage naar studio

We hebben Judith gevraagd om voor ons opties te ontwerpen. Onze garage wordt omgebouwd tot een studio en Judith heeft voor ons snel mooie ontwerpen kunnen maken. Ook heeft zij met de gemeente contact voor ons opgenomen ivm vergunningen. Ze heeft ons hierbij ontzorgt. Erg fijn om mee samen te werken en communicatie is prettig!

by Bibiane Blijswijk on JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Ontwerp voor woning samenvoeging

Wij hebben aan Jasz Architect een studieschets gevraagd hoe onze woningen kunnen worden ingedeeld na samenvoeging. Voordat we onze bouwaanvraag indienden wilden we graag inzichtelijk hebben hoe het eruit zal gaan zien. Verder hebben we ook gevraagd om haar idee te schetsen. Judit was snel beschikbaar en communiceerde makkelijk. Je kon in gesprekken merken dat ze al veel ervaring heeft. Haar schetsen gaven ons een heel goed beeld en vertrouwen in de verbouwing. Haar eigen idee was waanzinnig! Daarvoor zijn wij haar heel dankbaar.

by Ákos Riemesch on JASZ Ontwerp | Bouwadvies
Ontwerptekeningen en omgevingsvergunning aangevraagd

Judit heeft voor ons de ontwerptekeningen gemaakt voor een uitbreiding in ons appartement in A'dam. tevens heeft zij de omgevingsvergunning aangevraagd voor ons bij de gemeente. Judit is heel fijn om mee samen te werken, Ze doet net een beetje extra voor haar klanten en is erg toegewijd. Ook heel sterk in het communiceren onderling.