SkyTuin Rotterdam

4 juni 2024

Na lang wachten wordt het luxe dakterras met daktuin een prachtig uitzicht op de skyline Rotterdam eindelijk gerealiseerd. Midden in de drukke binnenstad kan de eigenaresse komende zomer al genieten van de nieuwe SkyTuin.

  

Met thermowood gevelbekleding en veelvuldige beplanting krijgt het terras een warme, natuurlijke uitstraling. Water geven is niet nodig; regenwater wordt opgevangen en via een volautomatisch doseringssysteem naar de plantenbakken geleid. Het dakterras wordt uitgerust met een exclusieve inbouwkeuken, inclusief een cooker en flessenkoelkast. Zonnepanelen worden discreet boven op de luifel geplaatst.

Een groene oase te midden van een bruisende stad met een adembenemend uitzicht op de skyline. Grote planten die een koelte bieden tegen de stedelijke hitte, een koele plek waar mensen kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen en af en toe een verkoelende douche nemen.

Een SkyTuin is een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijke pracht, een plek waar mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad zonder de energie ervan te verliezen.