verbouw met JASZWaarom een verbouw met JASZ?

JASZ staat voor Judit Annamária Szalai en is meer dan een naam samengesteld uit initialen. Ik bied u graag een warme jas op maat: comfortabele, goede gebouwen en ruimtes die u met plezier gebruikt.

Een architect met groot inlevingsvermogen en vele jaren ervaring. Met het optimale gebruik van uw budget krijgt u de beste oplossing!

 

Ik geloof in het creëren van tijdloze, aangename en slimme gebouwen met commercieel bewustzijn. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van een concept dat aan uw behoefte, verlangens, en uw budget voldoet.  Mijn interesse gaat verder dan een conceptueel ontwerp. De uitdaging is ook de organisatie, planning en het maken van een realiseerbaar project speciaal voor u.

DIENSTEN:

  • ontwerpen van nieuwbouw en verbouw
  • visualisaties van verschillende modellen
  • hulp bij het maken van keuzes
  • gesprek met de bouwambtenaar
  • bouwaanvragen indienen, vergunningen regelen
  • plan verdedigen bij welstand
  • ondersteuning bij het zoeken van de juiste aannemer
  • begeleiden uitvoering

 

  • Kosteloze persoonlijke kennismaking om een gevoel te krijgen!

WERKMETHODE

Om vanuit een eerste idee te komen tot een ontwerp en uiteindelijk tot het gebouwde eindresultaat zal er een heel proces moeten worden doorlopen. Hierbij kan ik u veel zorgen uit handen nemen en u veel tijd en geld besparen door onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:

AFSTEMMEN WENSEN EN ONDERZOEKEN MOGELIJKHEDEN

Bij de start van uw project help ik uw wensen concreet te maken door om alles in 3d te laten zien. Samen met u kijk ik naar de mogelijke indelingsvarianten, oplossingen en materiaaltoepassingen. Daarnaast kan ik aangeven of uw wensen realistisch zijn in verhouding tot uw bouwbudget en de gemeentelijke randvoorwaarden, waardoor teleurstellingen en extra kosten worden voorkomen.

ONTWERP MAKEN EN VISUALISEREN

Laat u verrassen met een bijzonder ontwerp! Door middel van 3d visualisaties laat ik het u zien wat er nog meer kan. De kwaliteiten benutten en mooie elementen toevoegen versterken we uw woongenot. Daarbij worden alle kansen benut om, met commercieel bewustzijn tot een tijdloos, aangenaam en slim gebouw te komen. Gewoon waar u optimaal plezier aan beleeft. Vaak kunnen een serie modellen worden gemaakt. U kunt hiermee goed overzien wat de consequenties zijn van uw keuzes en wat andere oplossingen kunnen zijn.

HET AANVRAGEN VAN DE NODIGE VERGUNNING

De nodige vergunningsaanvraag wordt aan de hand van mijn technische tekeningen voor u geregeld. Ik ben thuis in alle regelgeving en zal al vanaf het begin rekening houden met de regelgeving. Ik ga namens u persoonlijk in gesprek met gemeenteambtenaren. Dit voorkomt lange procedures of onaangename verassingen. Alle constructieve en installatietechnische berekeningen die hierbij vereist zijn neem ik hierin mee. Ik help u graagmet het vinden van aannemers en specialisten en ondersteun ik u bij het beoordelen van offertes.

BOUW

Door de jaren heen heb ik fijne samenwerking ontwikkeld met een aantal betrouwbare aannemers, die voor een goede prijs uw bouwplan realiseren. 

 

Ik kijk er graag naar uit om u ook te mogen ontzorgen met een warme JASZ!  Neem gerust contact op voor advies of offerte.