werken met JASZ

JASZ staat voor Judit Annamária Szalai en is meer dan een naam samengesteld uit initialen. Ik bied u graag een warme jas op maat: comfortabele, goede gebouwen en ruimtes die u met plezier gebruikt.

Ik ben een architect met vele jaren ervaring. Ik geloof in het creëren van tijdloze, aangename en slimme gebouwen met commercieel bewustzijn. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van een concept dat aan de behoefte, verlangens, en het budget van de klant voldoet en de omgeving verbetert op een manier die de opdrachtgever, de gebruiker en het publiek puur plezier geeft. Mijn interesse gaat verder dan conceptueel ontwerp. De uitdaging zit voor mij net zo goed in de organisatie, planning en het maken van een realiseerbaar project.

DIENSTEN:

  • ontwerpen – nieuwbouw en verbouw
  • bouwaanvragen, vergunningen
  • begeleiden uitvoering
  • renovatie 

WAAROM EEN ARCHITECT? WAAROM JASZ ALS ARCHITECT?

Bent u van plan uw woning te bouwen of te verbouwen? Ik help u graag om uw eigen woning, bijgebouw of kantoor tot stand te brengen! Ook bij een complete transformatie met aanbouw, uitbouw, dakopbouw, verbouwing of renovatie bent u bij JASZ aan het goede adres.

Om vanuit een eerste idee te komen tot een ontwerp en uiteindelijk tot het gebouwde eindresultaat zal er een heel proces moeten worden doorlopen. Hierbij kan ik u veel zorgen uit handen nemen en u veel tijd en geld besparen door onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:

AFSTEMMING WENSEN EN ONDERZOEKEN BUDGETTAIRE MOGELIJKHEDEN

Bij de start van uw project kan ik u helpen uw wensen concreet te maken door samen met u te kijken naar referentiebeelden, mogelijke indelingsvarianten en materiaaltoepassingen. Daarnaast kan ik aangeven of uw wensen realistisch zijn in verhouding tot uw bouwbudget en de gemeentelijke randvoorwaarden, waardoor teleurstellingen en extra kosten worden voorkomen.

MAKEN VAN EEN ONTWERP EN PRESENTEREN VAN HET ONTWERP MET 3D-IMPRESSIES

Vervolgens kan ik uw wensen en ideeën vertalen in een ruimtelijk ontwerp. Ik laat door middel van visualisaties zien wat de consequenties zijn. Onderling overleg speelt hierbij een belangrijke rol. Daarbij worden alle kansen benut om, met commercieel bewustzijn, tot een tijdloos, aangenaam en slim gebouw te komen, waar u optimaal plezier aan beleeft. Het ontwerp wordt uitgetekend met een driedimensionaal computerprogramma, hierdoor krijgt u goed inzicht in wat er straks gebouwd gaat worden.

HET AANVRAGEN VAN DE NOODZAKELIJKE VERGUNNING / OMGEVINGSVERGUNNING

Ik ben thuis in alle regelgeving en zal al vanaf het begin rekening houden met het bouwbesluit, het geldende bestemmingsplan etc. Dit voorkomt lange procedures of onaangename verassingen, waarbij bijv. een gebouw op een heel laat moment nog moet worden aangepast.

Ik kijk er graag naar uit om u ook te mogen ontzorgen met een warme JASZ!  Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte.